Вход
БГ | EN

Добре дошли на сайта на В и М Компания

Тук ще намерите професионални услуги за бизнеса ви:
Счетоводни услуги, Правно услуги, Одиторски услуги, регистрация на фирма от В и М Компания

Когато разгледате сайта ни, ще се уверите, че В и М Компания предлага повече от счетоводни услуги. Ние сме посветили цялата си енергия и професионални умения да се грижим за вашия бизнес.
Представете си бизнеса ви като къща. Да започнем с поставянето на нейните основи – регистрация на фирмата в Търговския регистър. След това формираме цялостна счетоводна политика като конструкция, която държи стабилна фирмата ви. Нашите безрискови счетоводни услуги включват изрядно отчитане на счетоводните документи, както и на труда и работната заплата (ТРЗ), и ви даваме реална гаранция, че няма да имате проблеми с държавните институции и законът е спазен във ваш интерес. Услугите в сферата на данъците ще ви спестят пари чрез оптимизиране на данъчната политика и възстановяване на ДДС, вкл. и възстановяване на ДДС от ЕС. Съдействаме ви при необходимост от правни консултации и услуги, които отварят скритите за вас врати и ви предпазват от законови „капани“. Ако предпочитате да имате счетоводител във вашия офис, някой от нашите специалисти може да работи при вас или да подобрите счетоводната отчетност на фирмата ви чрез услугата контрол върху счетоводния ви отдел. Гарантирайте си сигурност чрез услуги за независим финансов одит, вкл. одит на проекти.

Гаранция за безрискови счетоводни услуги

НОВО: абонамент “Безрисково счетовдство и Правно съдействие”

Задействайте мощно Машината на Успеха за вашия бизнес с новия ни абонамент без аналог на пазара, който включва текущо счетоводно обслужване, консултации с юрист и с регистриран финансов одитор. Получавате Гаранция, че законът е спазен във ваша полза – в противен случай поемаме разходите за евентуални вреди или пропуснати ползи.

Повече за абонамента вижте тук: безрискови счетоводни услуги.

Вашата фирма заслужава специално внимание и грижи, каквито В и М Компания осигурява на своите клиенти повече от 12 години. При нас ще намерите професионални безрискови счетоводни услуги, ТРЗ услуги и одит. Ние мислим за вас така, както мислим за себе си.

НОВО: инициатива Стани БлагоДарител Твоята специална покупка – Благ Дар за някой в нужда

Купи, зарадвай себе си или твой близък и ставаш БлагоДарител – 50% от парите ти отиват за фонд БлагоДарител, чрез който подпомагаме различни благотворителни инициативи.

Повече за Инициативата вижте тук: Стани БлагоДарител.

НОВО: Партньорство между В и М Компания ООД и Национална агенция за контрол на защитените територии (НАКЗТ)

Национална агенция за контрол на защитените територии (НАКЗТ)

В и М Компания ООД подкрепя новосъздадената НАКЗТ в борбата с незаконната сеч и други дейности във вреда на защитените територии.

Ако и вие сте загрижени за опазването на защитени територии научете повече тук.

Защо да изберете нас?

Ще ви спестим време, грижи и пари, а ползите за бизнеса ви ще се умножат многократно чрез комплексни услуги. Прецизните счетоводни услуги за фирмата ви са гарантирани от високия професионализъм… (виж тук)

Стартиране на бизнес

Ще се съгласите, че стартирането на бизнес е деликатен момент. Можем да ви подкрепим с безплатни консултации, с регистрация на фирмата, откриване на търговски обекти, счетоводни услуги… (виж тук)

Клиентите за нас

Нашите клиенти са като вас – хора, които имат идеи, професионалисти в своята област, упорито преследват успеха, вярват в себе си и знаят как да преминат от губеща в печеливша позиция. Както … (виж тук)