Продължете към съдържанието

Счетоводно обслужване и счетоводни услуги

в подкрепа на Вашия бизнес

Счетоводството не е просто необходимост, а инвестиция във Вашия бизнес.
Работим за растежа на нашите клиенти.

Подход и стратегия

Предлагаме Ви качествени счетоводни услуги и индивидуален подход към Вашата дейност, делова етика и отговорно отношение към всеки отделен клиент. На Ваше разположение сме всеки ден от седмицата. Заедно ще предприемем правилната стратегия за Вашия бизнес, за да постигнем възможно най-добри резултати.

Професионализъм и квалификация

За Вас ще работят само високо квалифицирани специалисти в областта на счетоводството и финансите. В ЕМ ВИ БАЛАНС ЕООД непрекъснато следим промените в нормативната уредба и се стараем винаги да сме „в крак“ с новите изисквания, свързани с данъци, осигуровки и др.

Експертно мнение

Можете да се консултирате с нас относно казуси на тема счетоводство, данъчно облагане, регистриране на фирми и др. Предлагаме данъчно планиране и данъчна оптимизация в зависимост от спецификата на Вашия бизнес както и представителство пред данъчна администрация и държавните административни органи.

Защо да изберете нас

Ние Ви предлагаме висококачествено счетоводно обслужване и индивидуално отношение от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в счетоводните услуги, финансови, данъчно–правни, трудови и инвестиционни консултации, икономически анализи. Работим с грижа за удовлетворението и просперитета на клиентите ни, при изключително висока степен на прецизност, коректност, лоялност, инициативност, конфиденциалност и организация, защото Вашият успех е и наш успех. Оптимизираме всички процеси, за да Ви предоставим най-висок стандарт в счетоводните услуги. Готови сме да изпълним всички Ваши изисквания за организиране, ръководене и контролиране на цялата счетоводната отчетност, изготвяне и подаване годишни финансови отчети, Интрастат, VIES, Справки декларации по ЗДДС, ГДД; Изготвяне текущи справки съгласно изискванията за отчетност на ръководството и др. При желание можем да осигурим на разположение на място при Вас, за колкото време Ви е необходимо  наш/и служител/и.

мнения от нашите клиенти

Какво казват за нас

На база дългогодишна съвместна работа мога да препоръчам като отговорен и коректен партньор.

МИЛКА ТАНЧЕВА

Коректно и професионално отношение към клиентите. Точно и качествено изпълнение на задачите. Компетентност в областта на предлаганите услуги. Много сме доволни и не съжаляваме в избора си на фирма за счетоводно обслужване.

ИРЕН МИХАЙЛОВА

Много сме доволни от услугите на фирмата! Качествено обслужване и препоръчвам с две ръце!

БОРИСЛАВА БОТУШАРОВА

При възникнали въпроси свързани със счетоводни услуги, изготвяне на анализи, отчети, декларации и др., ние от счетоводна къща ЕМ ВИ Баланс сме тук за да Ви помогнем. Изпратете запитване чрез формата ни за контакт.

Ще Ви съдействаме при кандидатстване по Оперативни програми на Европейския съюз.

Този сайт използва бисквитки, те са важни за работата му. Запознайте се с тях преди да използвате този сайт